Dépôt Institutionnel
دراسة مقارنة لمحتلف طرق ترسيب بروتينات بياض البيض تحت تأثير عوامل مختلفة
Login
DSpace Home
→
Faculté des Sciences de la Nature et de la Vie (FSNV)
→
Département Microbiologie Appliquée et Sciences Alimentaires
→
Mémoires de DEUA / DES
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
دراسة مقارنة لمحتلف طرق ترسيب بروتينات بياض البيض تحت تأثير عوامل مختلفة
بورودي, عبد الحميد
;
عطوم, محمد
;
بوجاجة, سعيدة
;
حنديس, محمد الصادق (مشرف)
URI:
http://dspace.univ-jijel.dz:8080/xmlui/handle/123456789/9338
Date:
2003
Abstract:
تعتبر بروتينات البيض عاملا قاعديا في التغدية البشرية فهي من اهم المواد الضرورية لضمان حياة طبيعية للفرد نظرا للدور الذي تلعبه في الوظائف الحيوية للجسم.
Description:
تخصص: بيوكيمياء حيوية
Show full item record
Files in this item
Name:
BC.12-03.pdf
Size:
2.088Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Mémoires de DEUA / DES
[252]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register